Clicky
29 december 2011

Traffic4u verkoopt Spaanse dochter

Blogteam Traffic4u 29 december 2011, 14:49
Rubriek: Traffic4u

Traffic4u International, het moederbedrijf van Traffic4u en bGenius, heeft besloten haar Spaanse activiteiten af te stoten. Afgelopen maanden is gezocht naar een mogelijke koper, deze is gevonden in het in Salamanca en Madrid gevestigde Internet Advantage.

De verkoop past binnen de in eind 2010 ingezette strategie van Traffic4u International om meer focus aan te brengen binnen de huidige activiteiten. Zo willen we het komend jaar weer flink gaan investeren in onze campagnemanagement technologie bGenius, zowel in geld als in tijd. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar op het gebied van onsite conversie optimalisatie veel ervaring opgedaan bij grote e-commerce partijen, waardoor we in Nederland steeds meer bekendheid hebben verworven als CRO specialist en die lijn willen we doorzetten.

In Spanje is Internet Advantage een gevestigde naam op het gebied van online marketing. We zijn trots op hetgeen we in de afgelopen jaren in Spanje hebben neergezet. Door de focus die Internet Advantage heeft op de Spaanse markt, kan dit succes worden gecontinueerd.

Één reactie

 1. Asia-Pacific Exhibition 2008 printing supplies more than 300
  exhibitors of supplies, it also reflects the "337 Case" general supplies for domestic manufacturers is gradually dispersed cloud caused,
  general supplies in the market competition will become
  more intense. In our estimation, if you can see the benefits of
  pursuing public relations, there is no reason not to use
  the best law firm public relations firm out there. To sustain up the
  color, employ your ointment each and every three-5 days.

  My web-site - chloe sims 1 hour versa vita liberata self tan reviews

Laat een reactie achter

Houd me op de hoogte van reacties via e-mail