Clicky
29 december 2011

Traffic4u verkoopt Spaanse dochter

Blogteam Traffic4u 29 december 2011, 14:49
Rubriek: Traffic4u

Traffic4u International, het moederbedrijf van Traffic4u en bGenius, heeft besloten haar Spaanse activiteiten af te stoten. Afgelopen maanden is gezocht naar een mogelijke koper, deze is gevonden in het in Salamanca en Madrid gevestigde Internet Advantage.

De verkoop past binnen de in eind 2010 ingezette strategie van Traffic4u International om meer focus aan te brengen binnen de huidige activiteiten. Zo willen we het komend jaar weer flink gaan investeren in onze campagnemanagement technologie bGenius, zowel in geld als in tijd. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar op het gebied van onsite conversie optimalisatie veel ervaring opgedaan bij grote e-commerce partijen, waardoor we in Nederland steeds meer bekendheid hebben verworven als CRO specialist en die lijn willen we doorzetten.

In Spanje is Internet Advantage een gevestigde naam op het gebied van online marketing. We zijn trots op hetgeen we in de afgelopen jaren in Spanje hebben neergezet. Door de focus die Internet Advantage heeft op de Spaanse markt, kan dit succes worden gecontinueerd.

Laat een reactie achter

Houd me op de hoogte van reacties via e-mailZoeken

Nieuwsbrief

Blijf elke maand automatisch op de hoogte van het laatste nieuws!
bGenius

Twitter

  • "Met korting naar het Search Congres op 26/27 November? Stuur ons een direct message en we regelen het! #SEARCH14"
    "Word jij onze nieuwe trainee online marketing? Kom kennismaken tijdens een lunch bij Traffic4u op 18 of 19 november! http://t.co/LIWADeOAaF"
    "Hoe kunt u tijd besparen terwijl uw sales met 50% stijgen? Alles over Marketing Automation! http://t.co/8uz6ERu3z5 via @SEOshop"