Clicky
29 december 2011

Traffic4u verkoopt Spaanse dochter

Blogteam Traffic4u 29 december 2011, 14:49
Rubriek: Traffic4u

Traffic4u International, het moederbedrijf van Traffic4u en bGenius, heeft besloten haar Spaanse activiteiten af te stoten. Afgelopen maanden is gezocht naar een mogelijke koper, deze is gevonden in het in Salamanca en Madrid gevestigde Internet Advantage.

De verkoop past binnen de in eind 2010 ingezette strategie van Traffic4u International om meer focus aan te brengen binnen de huidige activiteiten. Zo willen we het komend jaar weer flink gaan investeren in onze campagnemanagement technologie bGenius, zowel in geld als in tijd. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar op het gebied van onsite conversie optimalisatie veel ervaring opgedaan bij grote e-commerce partijen, waardoor we in Nederland steeds meer bekendheid hebben verworven als CRO specialist en die lijn willen we doorzetten.

In Spanje is Internet Advantage een gevestigde naam op het gebied van online marketing. We zijn trots op hetgeen we in de afgelopen jaren in Spanje hebben neergezet. Door de focus die Internet Advantage heeft op de Spaanse markt, kan dit succes worden gecontinueerd.

Laat een reactie achter

Houd me op de hoogte van reacties via e-mailZoeken

Nieuwsbrief

Blijf elke maand automatisch op de hoogte van het laatste nieuws!
bGenius

Twitter

  • "Zijn organische zoekresultaten minder belangrijk geworden na het verdwijnen van de advertenties aan de rechterkant?https://t.co/fwx1woSgSn"
    "Nu workshop #mobile bij de battle of #marketeers @MA_RUG met @GoogleNL https://t.co/U8gyjKPjHz"
    "Is positie 1 in organische zoekresultaten niet langer belangrijk? Neem Featured snippets op in je SEO strategie: https://t.co/cAfxnQetWp"